Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Lamprou Energy

Η εταιρεία του κυρίου Αντώνιου Λάμπρου - Lamprou Energy - στη Βιομηχανική Περιοχή των Οινόφυτων Βοιωτίας σε συνεργασία με το εργαστήριο Φυσικής Περιβάλλοντος και Τεχνολογιών Υδρογόνου με ακρωνύμιο “InnoEnergy” του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος Πανεπιστημίου Πατρών, προχωρούν στην συνεργασία για βιομηχανικές εγκαταστάσεις υδρογόνου σε όλους τους τομείς που αφορούν κτίρια, ναυτιλία και ηλεκτροκίνηση.

δραστηριοτητες

Η εταιρεία ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια μια δυναμική, με τους κύριους τομείς των δραστηριοτήτων της να εστιάζονται στην βιομηχανική ζώνη και την ναυτιλία

  • Κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε βιομηχανικά κτήρια
  • Κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε αποθήκες (logistic)
  • Κατασκευή και συντήρηση υποσταθμών μέσης τάσης
  • Εφαρμογών βιομηχανικών αυτοματισμού σε γραμμές παραγωγής
  • Διαχείριση και αστικοποίηση του τελικού προϊόντος για την διασφάλιση της ποιότητας
  • Κατασκευές και συντήρηση Φ/Β σταθμών παραγωγής
  • Κατασκευή πιστοποιημένων πινάκων ισχύος και αυτοματισμού
  • Εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ο συνεργατικός σχηματισμός αποσκοπεί αρχικά στην Πρακτική Άσκηση φοιτητών του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών και την δημιουργία μιας ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΕ-Υδρογόνου, με σκοπό την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων υδρογόνου.

Η εταιρεία έχει ήδη παραγγείλει αυτόνομα συστήματα υδρογόνου για μικρές εγκαταστάσεις από Αγγλία και προχωράει σε νέες παραγγελίες για συστήματα υδρογόνου για σπίτια και σκάφη. Η συνεργασία με τη νέα startup HydroZen, του κυρίου Βασίλειου Στρατόπουλου (Μηχανολόγος Μηχανικός και συνεργάτης του πρώτου εργαστηρίου Τεχνολογιών Υδρογόνου στην Ελλάδα «Innoenergy») για πράσινα σημεία φόρτισης.

Ο κατοχυρωμένος όρος της Ενεργειακής Αυτάρκειας Υδρογόνου (Hydrogen Energy Autarky) από το εργαστήριο του κυρίου Μακρίδη είναι πλέον μια πραγματικότητα.

Η θεσμοθέτηση νέων υποτροφιών αποκλειστικά πάνω στις Τεχνολογίες Υδρογόνου, αποτελεί την ραχοκοκαλιά της συνεργασίας τους και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών και επενδυτικών σχεδίων υπό το γνωστό Green Deal της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αντώνιος Λάμπρου
InnoEnergy
HydroZen

Σχετικά

Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές Βιομηχανίας
Η τεχνική ομάδα μας έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να φέρει εις πέρας και την πιο απαιτητική εφαρμογή!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

22620 57856 - Γραφείο
6939 730 331 - Κινητό
Σταύρου Σκλιά 24,
Οινόφυτα Βοιωτίας